0494 33 82 91        Kempische Kaai 55A - 3500 Hasselt       info@pleisterwerkenvaesgert.be

Laat muren mooi glad maken met binnenbepleistering door Stukadoor Gert Vaes Pleisterwerken, dé oplossing om erna eenvoudig te verven of behangen

Perfect stucwerk door Gert Vaes Pleisterwerken

Gert Vaes Pleisterwerken (Hasselt, Limburg) is een specialist in binnenpleisterwerk. Wij verzorgen al twintig jaar stukadoorwerken aan binnenmuren en plafonneerwerken in nieuwbouw- en renovatieprojecten. 


We leveren alle materiaal en stellingen, en plaatsen de stellingen ook zelf voor we aan de slag gaan. Bij voorkeur werken we met natuurproducten zoals natuurgips en kalk, omdat we daarmee een naadloze afwerking kunnen garanderen. Alle wanden kunnen we zo perfect egaal stuken. 


In badkamers gebruiken we als u dat wenst natte bepleistering, een waterafstotende onderlaag of cementering. Bij oude muren laten we aan u de keuze: bepleisteren met of zonder dat we de oude bepleistering wegkappen. Waar u ook voor kiest, een grondige opkuis van de werkplek is altijd onderdeel van onze kwaliteitsservice.

Met bepleistering van stukadoor Gert Vaes Pleisterwerken zijn plafonds en muren in elke ruimte tot in de puntjes afgewerkt!